Družba NRG d. o. o. je največji slovenski integrator komponent za CNG polnilnice. Naročnikom nudimo podporo pri projektiranju polnilnic, obenem pa svetujemo pri izbiri najprimernejših komponent glede na potrebe in možnosti naročnika.

Vse CNG polnilnice gradimo glede na potrebe in specifikacije naročnika. Sestavne dele polnilnic izberemo skladno z možnostmi in zahtevami na posamezni lokaciji in tako vedno postavimo optimalno CNG polnilnico. Sodelujemo s priznanimi svetovnimi proizvajalci visokotlačnih plinskih komponent, ki jih na koncu sestavimo v brezhibno delujočo CNG polnilnico.

Kot dobavitelji smo sodelovali pri gradnji vseh CNG polnilnic v Sloveniji, ki jih danes tudi vzdržujemo in skrbimo za nemoteno delovanje podnevi in ponoči, skozi vse leto.

Naše vodilo je izgradnja kakovostnih CNG polnilnic z nudenjem storitev svetovanja in vzdrževanja ter z dolgoročnim sodelovanjem z naročniki na področju zagotavljanja nemotenega delovanja polnilnic. Zato imamo v kolektivu izobražene strokovnjake z vsemi potrebnimi certifikati za delo na visokotlačnih CNG polnilnicah in v Ex območjih.

Sodelujemo v celotnem procesu postavitve CNG polnilnic

Svetujemo

Naše strokovno osebje vam bo svetovalo pri izbiri optimalnih komponent za CNG polnilnico skladno s vašimi potrebami in možnostmi. Upoštevali bomo tehnične in finančne dejavnike in tako pripravili najboljšo rešitev.

Načrtujemo

Z vašim izbranim projektantom sodelujemo v vseh fazah projektiranja in mu posredujemo vse potrebne tehnične informacije, da bo projekt pripravljen kakovostno z optimalnimi komponentami. Svoje izkušnje delimo z vami.

Izvedemo

Skladno z dogovorom izvedemo celotno CNG polnilnico po najvišjih kakovostnih in varnostnih standardih. V času gradnje sodelujemo z vami in se prilagajamo vašim željam. Po končani gradnji izobrazimo vaše tehnično osebje, da lahko polnilnico varno upravljate.

Vzdržujemo

Vse polnilnice, ki jih postavimo, tudi aktivno vzdržujemo. Naši vzdrževalci preventivno nadzirajo delovanje in periodično vzdržujejo vse komponente polnilnice. Naša intervencijska služba skrbi za servisiranje in odpravo nepredvidljivih napak.

Seznam polnilnic

CNG je prihodnost

Vozim na metan

Vozim na metan – ugodno, udobno in okolju prijazno.

CNG – stisnjen zemeljski plin

Stisnjen zemeljski plin, pri nas poznan tudi kot metan, je alternativno pogonsko gorivo z mnogo prednostmi.